Kommande

Kommande/Pågående


Här på hemsidan har det inte hänt mycket under väldigt lång tid.

Detta dels för att smyckestillverkningen är min hobby på sidan av ett jobb och dels för att jag fick barn och ingen tid blev över till smyckena tyvärr. Nu kommer snart en liten till. Men under väntans tider dessa veckor som är kvar innan bf tänkte jag hinna lägga ut lite smycken som finns kvar till försäljning. (Dock är det på Facebooksidan "Kimaras smycken" som de flesta uppdateringar görs pga tidsbrist. Jag har dock kvar hemsidan för de kunder som ej har Facebook och ni är varmt välkomna att mejla mig vid frågor om smyckena!)


Jag tar inte längre beställningsjobb, men i enstaka fall, i mån av tid kan det ändå hända att jag gör det och då skriver jag ut detta under bilden med smycket. Dessa smycken görs då med det material jag har hemma, jag beställer alltså inte hem särskilt material till någon. Jag fotar det smyckesmaterial jag har hemma, i de färger kunden önskar och utefter det får kunden välja ut pärlor till smycket. 


Besök mitt smyckesgalleri här på hemsidan för att se vilka smycken som finns kvar till försäljning. Klicka på "Mina samlingar" så dyker det upp album. Kika efter albumet vid namn: "Smycken som finns kvar"


Jag önskar er en underbar dag!


Mvh Kimara

Söndag den 2015-03-01

Det var svårt att välja ut en vinnare då det var många fina namnförslag. Till slut så blev det Karin Lindström som blev vinnaren av det stansade halsbandet. Grattis!


Torsdag den 2015-02-19

Tävling!

För att vara med och tävla om ett stansat halsband med valfri text .

<--------------------------- Se exempelbild till vänster. Gör du så här:

Klicka på fliken Galleri, klicka vidare till albumet  som heter "Ge dessa smycken ett namn". Där står instruktioner om hur du gör. Lycka till! Vinnare dras  den 26/2.


Fredag den 2015-01-16

Hej och välkommna till min nya hemsida!

Jag har byggt på två hemsidor & en shop parallellt och är nu äntligen klar med dom båda hemsidorna. Under tiden jag byggt på dom nya hemsidorna & shoppen så har hemsidorna och galleriet ej blivit uppdaterat. Uppdateringar har endast skett på min sida på Facebook "Kimaras smycken". Dock går det fortfarande att beställa dom smycken som finns i galleriet genom att kontakta mig via kontaktformuläret här på hemsidan. I galleriet finns det mycket smycken att välja på. Jag kommer att uppdatera shoppen så fort tid finns till detta då jag gör detta på min fritid på sidan av mitt jobb.


Måndag den 2015-01-19

Då min dator precis har kraschat så kommer jag ej åt mitt dokument där jag har uppgifter om vilka smycken ur galleriet som jag har hemma. Om du är intresserad av ett smycke så kontaktar du mig som vanligt via kontaktfomruläret här på hemsidan och beskriver vilket album smycket finns i och bildnummer om smycket ej har något artikelnummer. Du får då ett svarsmejl där jag meddelar dig om smycket finns hemma.