Beställning

Information om beställning


Shoppen är inte helt klar ännu så därför finns det inte många smycken där. Under tiden shoppen blir klar så kan du beställa som tidigare genom att titta i galleriet och beställa här på hemsidan genom kontaktformuläret under fliken Kontakt. Men då inte galleriet heller har blivit uppdaterat under tiden hemsidan varit under ombyggnad så rekommenderar jag dig att gå in på "Kimaras smycken" på Facebook och göra dina beställningar. Där har det uppdaterats med nyheter hela tiden.


Ange vilket smycke du vill beställa med bildnumret. Du anger även om du vill ha det skickat som vanligt brev eller rek.brev. Du anger även personuppgifter; ditt namn, adress och telefonnr i mejlet.


Betalning sker i förskott då du gör din beställning. Du kommer då få ett svarsmejl med kontouppgifter. Du kan även betala kontant med Swish då du hämtar ett redan färdigt smycke som du har köpt via hemsidan eller Facebook-sidan om det inte är en beställningsvara.


Dock tar jag inte några beställningar längre. Utan satsar på att få ut de smycken som redan finns till försäljning. I enstaka fall tar jag beställningar, men då skriver jag ut detta vid bilden på smycket jag tar beställningar på. Jag gör endast smycken på beställning av det material jag har hemma.


Skulle ett smycke du köper av mig gå sönder så lagar jag det kostnadsfritt inom ett år från ditt köp, du står då för frakten.


Jag gör one of a kind-smycken. Den som bär mina smycken ska känna sig unik. Därför gör jag inga kopior. Däremot kan jag göra ett liknande smycke där färg eller liknande ändras om material till detta finns.


Du har ångerrätt i 7 dagar, gäller ej beställningsvaror. Du står då för portot tillbaka och smycket ska skickas i ett bubbelkuvert.


Jag har Smyckestillverkningen som en ren hobbyverksamhet och all eventuell försäljning bedrivs som privatperson i ett icke-vinstdrivande syfte.