Beställning

Kimaras smycken

 

Unika handgjorda smycken i speciell stil!

Information om beställning

 

Shoppen är inte helt klar ännu så därför finns det inte många smycken där. Under tiden shoppen blir klar så kan du beställa som tidigare genom att titta i galleriet och beställa här på hemsidan genom kontaktformuläret under fliken Kontakt. Men då inte galleriet heller har blivit uppdaterat under tiden hemsidan varit under ombyggnad så rekommenderar jag dig att gå in på "Kimaras smycken" på Facebook och göra dina beställningar. Där har det uppdaterats med nyheter hela tiden.

 

Ange vilket smycke du vill beställa med bildnumret. Du anger även om du vill ha det skickat som vanligt brev eller rek.brev. Du anger även personuppgifter; ditt namn, adress och telefonnr i mejlet.

 

Betalning sker i förskott då du gör din beställning. Du kommer då få ett svarsmejl med kontouppgifter. Du kan även betala kontant då du hämtar ett redan färdigt smycke som du har köpt via hemsidan eller Facebook-sidan om det inte är en beställningsvara.

 

Om det är en beställningsvara så dröjer det upp till 1 vecka innan smycket skickas. Måste jag beställa in material så tar det lite längre tid. Jag meddelar om material måste beställas in då du gör din beställning.

 

Skulle ett smycke du köper av mig gå sönder så lagar jag det kostnadsfritt inom ett år från ditt köp, du står då för frakten.

 

Jag gör one of a kind-smycken. Den som bär mina smycken ska känna sig unik. Därför gör jag inga kopior. Däremot kan jag göra ett liknande smycke där färg eller liknande ändras om material till detta finns.

 

Du har ångerrätt i 7 dagar, gäller ej beställningsvaror. Du står då för portot tillbaka och msycket ska skickas i ett bubbelkuvert.

 

Jag har Smyckestillverkningen som en ren hobbyverksamhet och all eventuell försäljning bedrivs som privatperson i ett icke-vinstdrivande syfte.